@ Home in Noordwijk! foto'svullingenprijslijstneem contact op
vullingen

 

Er zijn ongelofelijk veel verschillende soorten vullingen die je kunt gebruiken voor een lekkere taart. Vaak wordt alleen gebruik gemaakt van banketbakkersroom, slagroom en jam, maar wij geven een taart graag een specifieke smaak! Vandaar dat Mea veel van de vullingen zelf maakt. Een taart is vaak toch een extra cadeau, vinden wij, en dan mag hij ook wel echt lekker zijn...
Hier geven wij wat voorbeelden, maar je kunt natuurlijk altijd zelf iets bedenken en dan gaan wij aan de slag! Zo hebben we op verzoek al vullingen gemaakt zonder koemelk en kleine taartjes bekleed met fondant ipv marsepein (ivm notenallergie). U vraagt, wij bedenken!

Voor de 'standaardvullingen' maken we gebruik van bv. monatoetjes, vruchtenkwark, jam, slagroom en botercreme. Hiervoor rekenen we niets extra. Denk bijvoorbeeld aan:
- lemoncurd, citroenkwark, slagroom 
- chocolademousse, slagroom, jam
- stroopwafelbavarois, slagroom met speculoosAndere vullingen brengen extra kosten met zich mee door bijvoorbeeld vers fruit/champagne/mascarpone/advocaat/likeur. Denk dan aan zo'n 7,50 euro per taart voor 20 personen.

- aardbeien met mascarpone, witte chocolade, cointreau en slagroom
- aardbeienjam, homemade aardbeienbavarois, slagroom

- champagnecreme, frambozenjam en evt. verse frambozen
- witte chocoladeganache met verse frambozen
- caramel, mascarpone, slagroom
- koffiebavarois, slagroom, chocoladestukjes
- advocaatslagroom, chocolade, perzik
- banketbakkersroom, slagroom, verse vruchten
- sinaasappelbavarois, chocolade, slagroom
- enzovoort, enzovoort...